Seminar med DDC
27. april 12.OO-13.15 & 28. april 16.OO-17.OO

#designmetoder #designtænking #strategi

Designs rolle i CØ

På dette event bliver du klogere på, hvordan strategiske designtilgange til problemstillinger kan spille en afgørende rolle i at fordre innovation og bidrage til den cirkulære omstilling - i virksomheder, organisationer såvel som byer og samfund.

Powered by DDC

Dag 1 - 27. april 2O22

Designs rolle i CØ

kl. 12.OO-13:15
Hvordan kan vi tilgå komplekse problemer på andeles vis end vi hidtil har gjort?  Hvordan kan vi begynde at tænke i nye baner og lære at se muligheder fremfor begrænsninger? Og hvordan kan vi blive bedre til at opnå nye indsigter ved at blive bedre til at samarbejde på tværs af forskellige fagdisiciplier og brancher?

Få indsigt i, hvordan det at tilgå problemstillinger på en systematisk, kreativ og ny måde kan være en af nøglerne til, hvordan vi kan tilgår den store, komplekse og udfordrende omstilling til et cirkulært samfund.

Gennem et oplæg og en paneldebat, får du forskellige perspektiver på, hvordan anvendelsen af designmetoder og -tilgange vender udfordringer til potentialer, og hvordan designtænkning kan gøre ideer til konkrete løsninger, som skaber positive forandringer i virksomheder, byer og samfund.I Dansk Design Center er vi optagede af, hvilken forskel design kan gøre i verden, og hvordan design kan være katalysator for innovative tilgange til den cirkulære omstilling.

Talere til paneldebatten:

Lotte Lyngsted Jepsens, medstiftende partner, Hatch & Bloom
Anders Bang Kiertzner, Director & Senior Consultant, Lendager
Jarl Engelbrecht Vindnæs, CEO, Stykka
Cecilie Bang Schulze, Urban Strategist & senior project manager, Dansk Design Center
Moderator: Ulla Dubgaard, Communications Director, Dansk Design Center

 

TALERLISTE

  • Lotte Lyngsted Jepsens, medstiftende partner, Hatch & Bloom
  • Anders Bang Kiertzner, Director & Senior Consultant, Lendager
  • Jarl Engelbrecht Vindnæs, CEO, Stykka
  • Cecilie Bang Schulze, Urban Strategist & senior project manager, Dansk Design Center
  • Moderator: Ulla Dubgaard, Communications Director, Dansk Design Center

Dag 2 - 28. april 2O22

To view all 5 stages, turn your phone

Afslutningsevent

kl. 16.OO-17.OO

Ny mission for Danmarks cirkulære omstilling

Med Mission 30 for 2030 har DDC – Dansk Design Center i samarbejde med Industriens Fond engageret 30 prominente personer fra dansk erhvervsliv, fonde og forskningsverdenen for at kvalificere en inspirerende og mobiliserende fælles cirkulær retning for Danmark. Missionens mål er at skabe bredt engagement og følgeskab til at accelerere vores cirkulære omstilling. Vi har brug for at arbejde i takt frem mod et mere cirkulært Danmark i 2030. Ellers når vi ikke Danmarks målsætning om at reducere CO2-udledningen med 70 %.

Oplev lanceringen af missionen til det afsluttende event på LOOP.

TALERLISTE

DDC er core partner på LOOP

Om Dansk Design Center
Vi er Danmarks nationale designcenter. Vi samarbejder med mere end 2.000 virksomhedsledere, designere og beslutningstagere hvert år. Med design som mindset og metode fokuserer vi deres innovationsindsatser ved at gøre det, som designere gør bedst: udvide perspektiver og sætte mennesket og planeten i centrum. Gennem årene har vi set, at samarbejde er nøglen til at eliminere de siloer, der ofte står i vejen for innovation. Det er derfor, vi designer stærke partnerskaber, hvor virksomheder og organisationer arbejder sammen på tværs af brancher for at drive grønne, digitale og sociale forandringer med langvarige resultater. For os handler det om at opbygge kapacitet og give de mennesker, vi arbejder med, værktøjer og metoder til at forfølge og realisere nye muligheder for bæredygtig vækst. Til gavn for organisationer, samfund og planeten.