The Leading Nordic Forum

Be a part of the Solution
26 - 27 April 2O23 Copenhagen

LOOP – Waste to Resources er drevet af Relevent og partnere

 

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Navn:                 RELEVENT
Adresse:            Gøngehusvej 2, 2950 Vedbæk
CVR:                    37038164
E-mail:               info@relevent.dk
Tel.:                     +45 2830 5445

 

Emner:

 • Hvilke data indsamler vi?
 • Hvordan indsamler vi dine data?
 • Hvordan vil vi bruge dine data?
 • Hvordan opbevarer vi dine data?
 • Markedsføring
 • Hvad er dine databeskyttelsesrettigheder?
 • Sådan kontakter du de relevante myndigheder

 

Hvilke data indsamler vi?

Loop indsamler følgende data:
Virksomhedsnavn, kundens fulde navn, e-mailadresse, telefonnummer, postnummer, land og om kunden har påvirkning på virksomhedens indkøb.

Enhver yderligere kundefeedback og andre oplysninger, som brugeren giver os i korrespondance.

Video og billedemateriale

Under afholdelsen af LOOP Waste to Resources, kan der forekomme optagelse af billede- og videomateriale og ved deltagelse accepterer du, at du kan optræde på disse


Hvordan indsamler vi dine data?

Loop indsamler dine informationer online tilmelding, samt tilmeldingsoplysninger, som gives ved tilmelding direkte på LOOP – Waste TO Ressources messe

 

Hvordan bruger vi dine data?

Loop indsamler dine data så vi kan, give adgang til LOOP platforme og apps (f.eks. event matchmaking platforme)

LOOP deler desuden dine data, ud fra specifikke formål, med vores partnervirksomheder, i henhold til den lovgivning og nærværende persondatapolitik.

 

 

 

Hvordan opbevarer vi dine data?

Loop gemmer dine data sikkert.

Loop gemmer ikke dine personlige data længere end det er lovligt tilladt og nødvendigt i forbindelse med det specifikke formål, som var årsag til indsamlingen.

Opbevaringsperioden afhænger af oplysningernes art og af formålene med behandlingen. Den maksimale opbevaringsperiode kan derfor variere efter brug. Kundedata til brug for regnskabsmateriale opbevarer vi dog altid i mindst 5 år på grund af reglerne i bogføringsloven og hvidvaskloven.

 

Markedsføring

LOOP kan sende dig oplysninger om vores produkter og/eller tjenester, der kan være relevante for dig, såvel som dem fra vores partnervirksomheder.

Du har til enhver tid ret til at forhindre LOOP i at kontakte dig til markedsføringsformål eller give dine data til andre førnævnte tredjepartsenheder.

Hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet i markedsføringsøjemed, bedes du kontakte info@relevent.dk

 

Hvad er dine databeskyttelsesrettigheder?

 • Kunden har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om vedkommende, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.
 • Kunden kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer persondata, og hvem, der modtager data om kunden. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.
 • Kunden kan gøre brug af rettigheder ved at henvende sig til os.
 • Kunden har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata
 • Kunden kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af data til markedsføringsformål. Hvis kundens indsigelse er berettiget, stopper vi med behandlingen og sletter kundens data, medmindre vi er forpligtet efter lovgivningen til at opbevare dem.
 • Hvis kunden ønsker at få adgang til data, få dem rettet eller slettet, eller at gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi om det er muligt og giver kunden svar på sin henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, vi har modtaget henvendelse.
 • Kunden har ret til at gøre brug af sin dataportabilitet og derved modtage de persondata, kunden har stillet til rådighed for os, og dem, vi har indhentet om kunden hos andre aktører på baggrund af kundens samtykke.

 

Sådan kontakter du de relevante myndigheder

 

Hvis du ønsker at indberette en klage, eller hvis du føler, at LOOP ikke har behandlet din bekymring på en tilfredsstillende måde, kan du kontakte Datatilsynet.

 

Mere information om indgivelse af en klage kan findes her.

Website:                        https://www.datatilsynet.dk/

E-mail:                            dt@datatilsynet.dk

Adresse:                         Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby