Rejsen for brugt elektronik – hvordan bliver den mere cirkulær?

27 APRIL 12.00-12.45 | STAGE 3
This event will be in Danish

Hvad sker der med din elektronik, når du ikke længere selv kan bruge det? Hør konkret hvordan brugt elektronik håndteres, både hvis du afleverer det på genbrugspladsen, og hvis du sælger det til gensalg.

Over 80 % af en smartsphones CO2 udledning stammer fra produktionen. Derfor skal vi producere mindre. På scenen følger vi, hvordan elektronik håndteres, når vi ikke længere selv kan bruge det. Bliv klogere på hvad der konkret sker med din elektronik og hvilke udfordringer, vi forsat skal overvinde, for at elektronik bliver endnu mere cirkulær.

Vi skal følge to forskellige strømme af brugt elektronik, og høre om de muligheder og begrænsninger de har. Geenmind fortæller om deres arbejde med gensalg af bl.a. computere og telefoner, som er med til at reducere behovet for produktion af nye. Virksomheden Ragn-Sells håndterer bl.a. den elektronik vi afleverer på genbrugspladsen. De fortæller om hvordan de konstant arbejder med at optimere behandlingen, det gælder både når produkter testes til genbrug, og den del der går til genanvendelse. På verdensplan genanvendes i dag under 20 % af elektronikaffaldet.

Vil du blive klogere på de udfordringer der er med produktionen af elektronik, reguleringen der sætter rammerne for håndteringen og de muligheder der er, så er det denne scene du skal finde vej til.

Speakers

PANELIST
Massimo Forti

CEO
Ragn-Sells Denmark

See more   

PANELIST
Tina Høgsted Svanberg
CEO
GreenMind

See more   

PANELIST
Marianne Ladekarl Thygesen

Chefkonsulent
Dansk Erhverv

See more   

What is LOOP?

The leading Nordic cross-sector forum accelerating the transition towards a circular economy. Knowledge sharing, collaboration and promoting groundbreaking solutions and circular business models

Who?

Connecting business professionals, investors, entrepreneurs, public authorities, researchers, thought leaders and policy makers.

Where & When?

Copenhagen 26-27 April 2023

Exhibit at LOOP?

Do you have solutions for the circular transition? Companies worldwide have started rethinking their linear business model to circular value chains. Help them build strong sustainable companies with your solution

Stay in the LOOP

Venue

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5A 2450 København SV Danmark
Arrangør

Relevent

Gøngehusvej 2 2950 Vedbæk Danmark
Information

Sekretariat

Mette Grydehøj Post +4528305445 mette@loopforum.dk
Følg os på SoMe