Hvordan lukker vi loopet i den cirkulære plastøkonomi?

26 APRIL 10.50-11.40 | STAGE 2
This event will be in Danish

Vi er godt i gang med at omstille produktionen og forbruget af plast i en mere bæredygtig og cirkulær retning. Men vi har svært ved at lukke loopet, da vi indsamler og sorterer ressourcerne nationalt. Kom og hør branchen diskutere, hvordan vi får ændret dette.

Både danske og europæiske krav og politikere skubber på for at gøre produktionen og forbruget af plast mere bæredygtigt og cirkulært. Standarder gør det lettere at samarbejde om cirkularitet af plast, og der er nye, endnu mere produkt- og plasttypespecifikke europæiske standarder på vej inden for både design, genbrug, genanvendelse og samhandel.  Men det er ikke nok, så længe indsamlingen og sorteringen af ressourcerne sker nationalt. Derfor har vi inviteret branchen til at diskutere, hvordan vi får lukket loopet i cirklen – og hvem der gør hvad?

Speakers

PANELIST
Heidi Schütt Larsen 

Executive Vicepresident, Circular Economy  
Dansk Retursystem

See more

PANELIST
Karin Klitgaard 

Underdirektør Miljøpolitik & cirkulær økonomi
Dansk Industri

See more  

PANELIST
Ole Morten Petersen 

Direktør
DAKOFA

See more

MODERATOR
Berit Holbech Asmussen

Chefkonsulent
Dansk Standard

See more

What is LOOP?

The leading Nordic cross-sector forum accelerating the transition towards a circular economy. Knowledge sharing, collaboration and promoting groundbreaking solutions and circular business models

Who?

Connecting business professionals, investors, entrepreneurs, public authorities, researchers, thought leaders and policy makers.

Where & When?

Copenhagen 26-27 April 2023

Exhibit at LOOP?

Do you have solutions for the circular transition? Companies worldwide have started rethinking their linear business model to circular value chains. Help them build strong sustainable companies with your solution

Stay in the LOOP

Venue

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5A 2450 København SV Danmark
Arrangør

Relevent

Gøngehusvej 2 2950 Vedbæk Danmark
Information

Sekretariat

Mette Grydehøj Post +4528305445 mette@loopforum.dk
Følg os på SoMe